Átvettük a bajnoki aranyérmeket és a bajnoki kupát!

Utolsó hazai mérkőzésünket Vácrátót ellen játszottuk volna, azonban a vendégek létszámhiányra hivatkozva lemondták a mérkőzést, így mérkőzés nélkül kaptuk meg a három pontot. Ennek egyáltalán nem örültünk, hiszen szerettünk volna egy szép, gólgazdag mérkőzésen búcsúzni a hazai közönségtől.

A bajnoki aranyérmek átadása azonban nem maradt el. Benkő Tamás, a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság igazgatója és Sztán István polgármester rövid köszöntő után adta át a bajnoki kupát Pecze Péter csapatkapitánynak, majd a bajnoki aranyérmeket a csapat játékosainak és a klub vezetőinek.

És ahogy a „nagyoknál” csapatkép, füstbomba és konfetti eső köszöntötte a bajnokokat.

Ünnepi babgulyás, ünnepi torta fokozta a hangulatot. Baranyai Pál edző saját alapítású különleges díjait adta át az arra érdemes játékosoknak. A csapat az ünnepség után közösen folytatta tovább, hiszen „az éjjel soha nem érhet véget…”

Bár még két forduló van hátra a bajnokságból (a jövő héten Kartalra látogatunk, ahol egy nehéz rangadó vár ránk), már most szeretném megköszönni támogatóinknak az önzetlen segítséget:

Sztán István polgármesternek, akihez bármikor és bármivel fordultam, mindig segített. Aszód Város Önkormányzatának, amely évről-évre folyamatosan biztosította a megfelelő hátteret. Az Aszód FC elnökségének tagjainak: Oláh Róbert barátomnak, elnökségi tagnak, aki éjjel-nappal rendelkezésre állt, és aki nélkül ez a csapat nem lenne ma Aszódon. Búzás István elnökségi tagnak, aki ha kellett palacsinták százaival biztosította a szükséges kalóriát and want to loan ? check this https://loanavailnow.com. Laczik Józsefné (Marika néni) szertárosnak, aki mindig frissen mosott mezzel látta el a csapatokat. Pesti István gondoknak, aki a pályát ápolta. Oláh Lajos bácsinak, aki mindig ingyen hozta-vitte a szükséges dolgainkat, Nagyné Pesti Orsolya városi kertésznek, aki nélkül talán fű sem lenne már a pályán, Bakos Rózsának, aki a csapat kötelező pénzügyeit intézte, Juhász Csabának, csapatunk fogadott fotósának.

Köszönöm a segítséget Bártfai Tibor (Human-Sec Kft.), Horváth Jenő (Golden-Glob Trans Kft.), Szikora János (Holding Bau Kft.), Büki Gergő, Barta János, Buzás János (Gaalf Bt.), Huszár Mihály (Akvíz Kft.), Szelezsán László, Péter János és Mudri Zoltán vállalkozóknak, a Schal-Tech Kft.-nek, a GIF Modul Kft.-nek, a Kera-Szanitherm Kft-nek, a SETIS Kft.-nek, Gál Gyulának (Városüzemeltetési csoport).

Köszönöm mindenkinek a biztatást, a szurkolást, a támogatást!

Kovács Tamás elnök.