Az 1. helyezett játszott a 2. helyezettel…

Pilisszentiván SE – Aszód FC: 1-7, (1-5)

Majdnem 70 km utaztunk a festői környezetben lévő pilisszentiváni sportpályáig. A csoport rangadójára került sor, a táblázat első két helyezettje csapott ma össze. Ennek megfelelően készült minden aszód játékos.

Ellentmondást nem tűrően kezdtük a játékot. A 3. percben Pecze Peti beadására jókor érkezett Hegedűs Norbert, és kapásból a hálóba vágta a labdát (0-1). A gyors gól az Aszódot zavarta meg inkább, több rossz átadással magunkra húztuk a hazai csapatot. A 25. percig tartott a zavar, ekkor ismét Hegedűs Norbert volt eredményes (0-2). Letámadtuk a hazai csapatot, már a félpályán labdát szereztünk és pontos labdákkal gyors támadásokat vezettünk. Az ismét nagy kedvvel játszó Szénási Ákos harcolt ki egy büntetőt, melyet Domján Péter értékesített (0-3). Aszódi oldalon Lakatos Valérió akasztott meg egy hazai akciót szabálytalanul a büntető területen belül, a jogos tizivel szépített Pilisszentiván (1-3). A 38. percben Domján Péter lövésével már a második gólját szerezte meg (1-4), majd a szünet előtt Hegedűs Norbi mesterhármasig ért (1-5).

Szünetben a hazai csapat kapust cserét. Alig kezdődött el azonban a második játékrész, Szénási Ákos bombája avatta fel a hazaiak cserekapusát (1-6). A végeredményt a 70. percben Kovács Kristóf fejesgólja állította be (1-7).

Jobbról a kétgólos Domján Péter, középen a háromgólos Hegedűs Norbert

Összefoglalva: a szezon legjobb játékát mutatta be ma az Aszód együttese. Mindenki éles és koncentrált volt, a cserék is legjobb formájukat hozták. Végig domináltuk az egyébként sportszerű találkozót, és teljesen megérdemelten hoztuk haza a három pontot. Hét ponttal, veretlenül vezetjük a bajnokságot!

Utánpótlás eredmények:

Főnix ISE Gödöllő (U14) – Aszód FC (U14): 2-3; Góllövőink: Gergály Tamás (2), Varga Balázs. U14-es csapatunk öt forduló után öt győzelemmel vezeti csoportját.

Budakalász MSE (U16) – Aszód FC (U16): 7-2; Góllövőink: Petrovics Áron, Rezes Norbert.

U19-es csapatunk mérkőzését későbbi időpontra halasztottuk.