Az utolsó tudósítás…

Aszód FC – Isaszeg SE: 1-1 (0-1)

Az őszi szezon utolsó mérkőzésére az Isaszeg SE kérésére nem Isaszegen, hanem Aszódon került sor. Az isaszegi pálya felújítását megkezdték, pályaválasztó csere kérésüket természetesen sportszerűen elfogadtuk.

Az első említésre méltó esemény egy páros kiállítás volt, melyre már a 9. percben sor került. Sajnos nálunk gólerős csatárunkat, Zalaegerszegi Rolandot érintette a játékvezető ítélete, aminek döntő része lett a mérkőzés alakulásában.

Egy védelmi site a 34. percben hátrányba kerültünk (0-1), amikor közelről a hálónkba vágták a labdát.

Kovács Kristóf  helyzetben…

Szünet után többet birtokoltuk a labdát, míg a vendégek gyors kontra támadásokra rendezkedtek be. Időnként a sportszerűség határát is túllépő keménységgel játszott az Isaszeg, sok szabálytalansággal tördelték a sokpasszos játékunkat. Az 53. percben a sokadik szabadrúgásunkat Fülep Norbert végre gólra tudta váltani (1-1).  Váltakozó játék folyt a pályán, mindkét csapat igyekezett a maga javára eldönteni a mérkőzést, de újabb gól már nem született.

Összefoglalva: az ősz utolsó mérkőzésén igazságos döntetlen született.

Az őszi szezont újoncként az előkelő 8. helyen zártuk, mindössze öt pontra a dobogós helyezéstől úgy, hogy már a hatodik helyen is megfordultunk. Köszönet jár ezért az egész csapatnak és Baranyai Pál edzőnek! Egy igazi közösség, egy nagyon jó baráti társaság kovácsolódott össze az elmúlt két évben, és talán ez volt csapatunk legnagyobb erőssége a megyei II. osztályban is.

A klub jelenlegi vezetése, Kovács Tamás elnök, Buzás István és Oláh Róbert elnökségi tagok mindent megtettek, hogy eredményes és biztos lábakon álló egyesületet hozzanak létre és adjanak át a majdani új klubvezetésnek. Az őszi szezonnak vége, most három hónap szünet következik

2019. november 30.-val a klub elnöksége benyújtja lemondását. Remélem, hogy olyan új vezetése lesz majd szeretett egyesületünknek, amely tavasszal folytatni tudja az általunk megkezdett utat.

Köszönettel: Kovács Tamás, az Aszód FC elnöke