Bajnokhoz méltóan játszottunk Kartalon

Kartal SE – Aszód FC: 2-3; (1-1)

Szomszédvár rangadó, első helyezett játszott a második helyezettel, kellemes kora nyári idő. Mindezek ellenére meglehetősen kevesen jöttek el a meccsre Kartalról. Aszódról és Ikladról viszont meglepően sokan voltak, innen is köszönöm az ikladi sporttársak buzdítását.

Hegedűs Norbert 9. percben szerezett góljával hamar vezetést szereztünk (0-1), amire a 30. percben tudott Szélpál Tamás válaszolni (1-1). Közben az aszódi kapus Nagy Tamás büntetőt hárított. A hirtelen jött nyári melegben különösebben nem erőltette meg magát egyik csapat sem.

Szünet után Baranyai Pál cserékkel próbálta frissíteni az Aszódot. A csereként beálló Lakatos Valérió talán élete gólját rúgta, amikor a jobb felső sarokba csavarta a labdát (2-1).

Térdel második gólunk szerzője, Lakatos Valérió. 

A finoman fogalmazva is érdekesen ítélkező játékvezető a 82.percben újabb büntetőt ajándékozott a hazaiaknak. A Kartalon játszó Dobes Raymond ezúttal magabiztosan értékesítette a tizit (2-2). De nem volt még vége, hiszen az Aszód nem adta fel, és a 91.percben Kocsi Bence sokadik helyzete után állította be a végeredményt, 2-3-ra nyertünk.

Összefoglalva: sportemberi tartásáról bizonyított ma az Aszód FC csapata. A nekünk tét nélküli mérkőzésen is az utolsó percig mentünk a győzelemért, bajnokként sem elégedtek meg a fiúk a döntetlennel. Húsz ponttal vezetjük a bajnokságot, ami már tekintélyes eredmény még a megye III-ban is.

Következik jövő szombaton Üröm ellen az utolsó forduló idegenben. Zárjuk szépen a szezont!