Bajnokok vagyunk!

Aszód FC – Pilisszentiván SE: 3-1; (2-0)

Ha a múlt héten kellemetlen idő volt, akkor most esőisten még egy lapáttal rátett. A hideg, esős, saras időben csak a legfanatikusabb szurkolók jöttek ki a mai fontos mérkőzésre. Köszönjük nekik!

A vendég csapatcsere nélkül érkezett Aszódra, a mieink a szokottnál is koncentráltabban melegítettek be. Kezdeményezőbben játszottunk, mégis a 34. percig kellett várni az aszódi vezető gólra. Kocsi Bence lépett a védők mögé, és becsúszva szerezte meg vezető gólunkat (1-0). A 42. percben Hegedűs Norbert a levegőben úszva perdítette a labdát a vendégek kapujába (2-0).

Szünet után is többet birtokoltuk a labdát, több helyzetünk maradt ki. A 83. percben büntetőből Hegedűs Norbi növelte góljaink számát (3-0). A végén fél szemmel már az ünnepre készültünk, amikor a 89.percben a vendégek egy védelmi hibából szépítettek (3-1).

Összefoglalva: négy fordulóval a bajnokság vége előtt már behozhatatlan az előnyünk. Vagyis BAJNOKOK vagyunk! Az elmúlt szezonban az átszervezések miatt csapatunk kiesett a megye II. osztályból. Összeszorított fogakkal nekimentünk a megye III. osztálynak és megmutattuk, egyesületünknek minimum a II. osztályban van a helye. Megcsináltuk! Köszönjük szépen mindenkinek!