Becsületesen helytálltunk Törtel ellen

Aszód FC – Törtel KSK 0-2; (0-1)

A bajnoki listavezető látogatott el Aszódra húsvét vasárnap. A Törtel KSK csapata egyetlen vereséget szenvedett el az eddigi 19 forduló alatt, mindeközben 101 gólt rúgtak és mindössze 7 gólt kaptak. Tekintélyt parancsoló mutatók…

A tavaszi szél szépen felszárította pályánkat, de még így is elég mély talajon kezdődött a játék. Első számú kapusunk, Darabont Dani a bemelegítésnél megsérült, így tartalék kapusunk Somogyi Áron állt a kapunkba. Nagy iramú találkozót játszottunk a bajnok aspiránssal, nem játszottunk alárendelt szerepet. Sőt Szénási Áron, majd Gruber Bálint előtt is olyan helyzet adódott, hogy akár a vezetést is megszerezhettük volna. Helyzeteinket azonban kihagytuk, míg ellenfelünk egy jól eltalált kapufás lövéssel a félidő végén megszerezte a vezetést (0-1).

Pecze Peti akcióban

Szünet után beszorítottak a kapunk elé, alig tudtunk átjönni a felezővonalon. A nagy nyomást nem bírtuk, egy beadásra Somogyi a labda mellé nyúlt, s mellette a kapunkba fejeltek (0-2). Baranyai Pál edző cserékkel igyekezett kezdeményezőbbé tenni az aszódi csapatot. Kifor Bence, Szabó Gábor, Kerényi Dani és végül Ondrik Bence is pályára lépett. Többet birtokoltuk a labdát, egy-egy helyzetig is lejutottunk, de szépíteni nem sikerült.

Összefoglalva: ősszel 9 gólt kaptunk Törtelen, most sokkal bátrabban és nagyobb tűzzel játszottunk. A szurkolók véleménye is az volt, így ki lehet kapni a bajnokcsapattól. Következik jövő szombaton Tápiószele csapata. A bajnokság két kiemelkedő csapatán túl vagyunk, most már el kell kezdeni a pontokat gyűjtögetni.