Döntetlen az első meccsen

Aszód FC – Pilisi LK II: 1-1 (1-0)

Az első hazai mérkőzésünkre – az aszódi pálya helyett – Gödöllőn, az egyetemi műfüves pályán került sor. Ellenfelünkkel Pilisen ősszel gól nélküli döntetlent játszottunk, most lett volna lehetőségünk a javításra.

Az első félidőben fölényben játszottunk, több veszélyes helyzetet dolgoztunk ki, gólra azonban csak egy pontrúgást sikerült váltani, amikor Kovács Kristóf jól helyezett szabadrúgása a felső lécről pattant a gólvonal mögé (1-0). Irányítottuk a játékot, újabb gólt azonban nem sikerült szerezni.

Szünet után kissé leült az aszódi csapat játéka, kényelmesen, az eredményt őrizve játszottunk. Pecze Péter fejese, Ondrik Bence lövése, Oláh Dezső szabadrúgása sem talált utat az ellenfél hálójába, s a kihagyott helyzetek után ellenfelünk a semmiből egyenlített, amikor egy kapu felé szálló labdát kapusunk egy szerencsétlen mozdulattal saját kapunkba tenyerelt (1-1). Futottunk az eredmény után, de a győztes gólra már nem futotta.

Összefoglalva: fölényben játszott csapatunk, irányítottuk a játékot, csatáraink ma azonban gólképtelenek voltak. Hiába vezettünk, egy ritkán látható potyagóllal két pontot elbuktunk. Folytatás jövő vasárnap Valkón…