Döntetlenre mentett meccs a Váci Reménység ellen

Aszód FC – KDSE-Váci Reménység: 2-2 (1-0);

Talán a hideg, szemerkélős idő, talán a vasárnap kora délutáni időpont, de nagyon kevesen voltak kíváncsiak a listavezető Aszód első tavaszi, hazai mérkőzésére.

Szomorú momentummal, gyász szünettel kezdődött a meccs. A közelmúltban elhunyt Chugyik Márton szurkolótársunkra emlékeztünk, szokásos helyén egy mécses lángja lobogott.

Jól játszottunk az első félidőben, a 15. percben Pecze Péter szerezte meg vezető gólunkat (1-0). Jöttünk előre, egyik helyzetet a másik után hagytuk ki. Mint az elmúlt fordulóban, most is az öltözőben maradtak a góllövő cipők. Egygólos hazai előnyel vonultak szünetre a csapatok barsugliafarms.com.

Két Norbert: Fülep Norbert (szemben) és Kakucs Norbert (12)

A második félidőben a vendégek többet jöttek előre, sőt Szabó Gábor rossz ütemű szerelése után büntetőhöz jutottak. A lapos lövést Nagy Tamás bravúrral még védte, az 57. percben már ő is tehetetlen volt, amikor a váciak egy fejes góllal egyenlítettek (1-1). Egyre görcsösebben próbáltuk a vezetést visszavenni. A vendégek minden eszköz bevetettek az időhúzásra, tördelték a játékot, a pontatlanul játszó Aszód meg sajnos partner volt ebben. A 75. percben már hátrányba kerültünk (1-2). Pánik helyett végre ésszel játszottunk, és a 78. percben házi gólkirályunk Hegedűs Norbert lapos lövésével egyenlítettünk (2-2). Sajnos a mérkőzésből hátralévő idő már nem volt elég újabb gólszerzésre, így döntetlennel zártuk a találkozót.

Összefoglalva: az első félidőben kellett volna több gólos előnyre szert tenni, de valahogy nem koncentráltak a fiúk. Ez a “nem baj, jön egy másik helyzet” felfogás jellemezte csapatunkat, helyzet jött is, csak a gól maradt el. Csapatunk tartását mutatja, hogy legalább döntetlenre tudtuk a meccset hozni, így sikerült a 17 forduló óta tartó veretlenségünket megőrizni. Kartal botlásával a mai döntetlennel 10 pontosra nőtt az előnyünk a tabella élén.