Gólzáporos győzelem

Aszód FC – Verőce SE: 9-1; (3-1)

Kellemes őszi melegben, a szokásos mérsékelt érdeklődés mellett kezdődött a mérkőzés. Már a 6. percben vezetést szereztünk, egy jobb oldali szögletből Kovács Kristóf perdített a vendég kapuba. Többet birtokoltuk a labdát, mégis az ellenfél egyenlített egy védelmi hibából a 18. percben. Sokáig nem örülhettek az egyenlítésnek, a 20. percben Fülep Norbert emelte át a labdát a kint álldogáló verőcei kapus felett (2-1). A 33. percben a kiválóan játszó Berndt András egy sakk-mattra kijátszott helyzetben növelte az aszódi gólok számát (3-1).

De mit keres Kakucs Norbi a földön? 🙂

Szünet után még nagyobb fölényben játszottunk, egyre másra potyogtak a gólok. A vendégek teljesen feladták a mérkőzést, miközben még sérülés miatt, csere hiányában tíz főre fogyatkoztak. Góllövőink: Kovács Kristóf, Fülep Norbert, Berndt András (4), Zalaegerszegi Roland, Pecze Péter, Kifor Bence. A végeredmény 9-1.

Összefoglalva: az első félidőben pontatlanul játszottunk, még így is magabiztos előnnyel mehettünk pihenőre. A második félidőre már pontosabb lett a játék, tulajdonképpen akkor rúgtunk gólt, amikor akartunk. Jövő héten Galga-menti derby, Bag-Aszód meccs!