Gólzáporos hazai győzelem

Aszód FC – Nagymaros SE: 8-2, (4-1);

Délelőtt még szakadt az eső, de délutánra kisütött a nap az aszódi pálya felett, ezért hát bizakodva vártuk a kezdő sípszót. Két meccsen 12 gólt rúgott a csapat, első helyen állunk a bajnokságban, mégis szerény hazai szurkolói érdeklődés mellett indult útjára a labda.

Az első húsz perc aszódi helyzetekkel telt el, a nagymarosi kapus azonban bravúrral hárítani tudott, de benne volt a levegőben a hazai gól. A vendégek védekezésre álltak be, elöl két gyors csatár próbált kontratámadásokat vezetni. Az egyikük sokunknak ismerős volt, Oláh Tamás ugyanis egy ideig aszódi mezben rúgta a gólokat.

Hegedűs Norbert lövése nyitotta meg a hazai gólok sorát a 29.percben, aztán sorban újra Norbi, majd Pecze Péter és Leidál Márton is betalált, miközben a vendégek a 43. percben szépítettek. 4-1-es aszódi vezetésnél vonultak pihenőre a csapatok.

Liedál Márton fejese

Szünetben cseréltünk, Oláh Dezsőt Zdenkó József, Szamosi Pétert Lakatos Valérió váltotta. A második félidőt is 4-1-re megnyertük, Lakatos Valérió, Zdenkó József, Vogel Márk és Kertész Kristóf góljaival. A sokgólos vereséget nehezen viselték a vendégek, ketten is piros lappal mehettek zuhanyozni.

Összefoglalva: három meccs, húsz rúgott gól és kilenc pont. Vezetjük a bajnokságot.

A jövő hétvégén pihenős a csapatunk, a Kismaros elleni idegenbeli mérkőzésünket ugyanis Kismaros kérésére december 2.-án fogjuk lejátszani.