Győzelem Ikladon!

Iklad KFC – Aszód FC: 0-3; (0-1);

Sok-sok éven át a szomszédos Iklad ellen kevés babér termett számunkra. Rendre oda-vissza kikaptunk, már éppen ideje volt a revansnak. Ismerős arcok voltak a pálya körül minden felé, hiszen ikladi és aszódi oldalon is mindig ugyanazokkal találkozunk a mérkőzéseken. „Tisztára olyan, mint az ünnepélyeken…” mondta egy ikladi törzsszurkoló. “Alig vagyunk.”

Lelkesen kezdtek a hazaiak, de rendkívül pontatlanul játszottak, ezért hiába próbálkoztak, az aszódi kapura semmilyen veszélyt nem jelentettek. A 35. percben talán a legveszélyesebb támadásuk végén az aszódi Kovács Kristóf szerelése mentette meg az Aszódot a góltól. De hogy ne maradjunk gól nélkül az első félidőben, arról az aszódi Pecze Péter gondoskodott, aki közelről lőtt az ikladi kapuba (0-1).

Győztes csapatunk: (elöl) Masznyik Dávid, Szabó Gábor, Baranyai Pál (edző), Kakucs Norbert, Pecze Péter, Kovács Kristóf ,(hátul) Lakatos Valérió, Szamosi Péter, Domján Péter, Szénási Ákos, Hrustinszky Ferenc (kapus), Nagy Tamás (kapus), Kertész Krsitóf, Hegedűs Norbert, Oláh Dezső, Kifor Dániel

Szünetben cseréltünk, Lakatos Valérió helyére Masznyik Dávid lépett. A második félidőben mindent egy lapra téve támadott a hazai alakulat, míg az Aszód gyors kontratámadásokkal veszélyeztetett. Az 56. percben Hegedűs Norbert szabadrúgásból (0-2), majd egy kontra végén 15 m-ről vette be az ikladi kaput (0-3). Nehezen viselték a vereséget a hazaiak, ütöttek-rúgtak, ahol értek. Az eredmény már nem változott. Nyertünk. J

Összefoglalva: magabiztosan, helyenként jól is játszottunk. Egy percig sem volt kétséges, ki ma a jobb csapat.

Utánpótlás eredmények:

U19 Keleti csoport: Zsámboki SE – Aszód FC: 2-4. Góllövőin: Harányi Viktor, Pintér Krisztián, Simák Tamás, és Gyéressy Benedek.