Hátrányból is fordítani tudtunk…

Vác-Deákvár SE – Aszód FC: 1-3; (1-0)

Az elmúlt hétvégi nagy zakó mindenkit megviselt egy kicsit. Ezért ha lehet, még jobban készültünk váci, idegenbeli mérkőzésünkre. Hét közben bejelentette távozását Mezőtárkányba gólkirályunk Hegedűs Norbert, s mivel a két klub meg tudott egyezni az átigazolás részleteiben, így már Norbi nélkül álltunk fel a kezdőrúgáshoz. A Vác-Deákvár csapat az elmúlt szezont a 7. helyen fejezte be, ez alapján nehéz mérkőzésre számítottunk.

Jó iramú, színvonalas játékot láttunk az első félidőben, számos kihagyott aszódi helyzetre egy védelmi hibából góllal tudott a hazai csapat válaszolni (1-0). A harcosan játszó Kocsi Bence akár már egyenlíthetett volna, amikor ügyesen labdát szerzett a hazai tizenhatos előtt, de lövését bravúrral hárította a váci hálóőr. A 32 fokos meleg ellenére a játékvezető ivószünet nélkül vezette végig az első félidőt, úgyhogy a szünetben pont két köbméter víz fogyott el az aszódi játékosok között.

Kifor Bence lövése gólt ért (1-1)

Egy szemre is szép akció végén, a második félidő 52. percében Kifor Bence egyenlített (1-1). Itt már látszott, akár a győzelem is megszerezhető. Zalaegerszegi Roland a 68.percben közelről megszerezte a vezetést (1-2), majd a 87. percben ugyanő a félpályán labdát szerezve, a kapust elfektetve bebiztosította győzelmünket (1-3).

Összefoglalva: a fiúk igazolták, hogy itt a helyünk a II. osztályban. A második félidei játékunk alapján teljesen megérdemelten nyertünk. Fegyelmezetten, csapatként játszottunk. Le a kalappal játékosaink előtt. A mérkőzés ékesen bizonyította, senki nem pótolhatatlan!