Hoztuk a kötelezőt…

Aszód FC – Ürömi SC: 7-0; (3-0)

Ürömben nem készült el a műfüves nagypálya. Hosszas és több opciót tartalmazó tárgyalás után végül is az ürömi vezetés úgy döntött, hogy lemondanak pályaválasztó jogukról és azt kérték, Aszódon kerüljön sor a mai mérkőzésre.

Hideg, nyirkos novemberi idő várta a csapatokat. A 9. percben Pecze Péter, majd a 17. percben Kertész Kristóf gólja tette egyértelművé, hogy ma nem sok babér terem a vendégek részére. Játék helyett folyamatosan szövegeltek az ürömiek, amit a 42. percben megunt a játékvezető, és egy heves reklamálás után, második sárga lappal az öltözőbe küldte az egyik vendégjátékost. Ezzel tulajdonképpen el is dőlt a meccs, hiszen Hegedűs Norbert már háromra növelte az aszódi gólok számát.

Egy aszódi gól a hét közül

Szünetben sem változott a játék képe, a vendégek létszámhátrányuk dacára szellősen védekeztek, amit az aszódiak újabb gólokra váltottak. Hegedűs Norbi újabb két gólt szerzett, Pecze Péter is megszerezte második gólját, és Szénási Ákos is jókor érkezett egy beadásra. Így lett összesen 7-0 a vége.

Összefoglalva: Üröm mindössze egy kapufáig jutott el a mérkőzésen, majd a kiállítással megpecsételte saját sorsát. Hátrányban sem próbáltak védekezni, óriási területeket hagytak szabadon, így aztán szebbnél szebb aszódi góloknak örülhettünk. Csak ne lett volna olyan nagyon hideg…

Utánpótlás eredmények:

Szentmártonkátai SE (U19) – Aszód FC (U19): 3-4. Góllövőink Harányi Viktor (3), Szabó Roland.

Üllő SE (U16) – Aszód FC (U16): 8-5. Góllövőink: Petrovics Zoltán (3), Rezes Norbert, Nagy Zoltán.