Ideiglenes forgalmi rend változás

Aszód Város Önkormányzata pályázati projekt keretében belterületi utak felújítását végzi. A munkálatok első ütemében a Szent Imre utca és a Mély út egy-egy szakasza kap új aszfalt burkolatot. A Napsugár Óvoda előtti rész illetve a Mély út a Szent Imre utca és a Csengey utca közötti szakaszán a burkolat felújítás mellett akadálymentesítésre kerül a járda, és két új gyalogátkelő is elkészül.

A munkavégzés szeptember 13-án reggel 7 órakor kezdődik, és előreláthatólag 5-6 napot vesz igénybe.

A balesetek megelőzése érdekében 2017. szeptember 13.-án reggel 5 órakor lezárásra kerül a Szabadság tér a Kossuth Lajos utca felől, majd reggel 7 órakor a Szent Imre utca óvoda előtti szakasza és a Mély út teljes szakasza a Régész út és a Szent Imre utca között. Az Iskola köz a Deák Ferenc utca felől lesz egyirányú, így a Szent Imre utca arra felé megközelíthető. Az Evangélikus Gimnázium és környéke a Régész utca felől megközelíthető. Ideiglenesen feloldjuk a Béke utca egyirányúsítását, amelyen az útépítések alatt kétirányú forgalom haladhat. A Béke utcából és a Csengey utcából sem lehet behajtani a Mély útra. Az óvodába érkező autós szülők ebben az időszakban a gyermek óvodába illetve óvodából való kísérése idejére megállhatnak a Szabadság téri Hősi Emlékmű mögötti szakaszon. A többi autós számára itt továbbra is tilos a megállás.

A beruházás fontosságára való tekintettel kérünk minden autóst, szülőt, hogy legyenek türelmesek a helyzet és egymás iránt.

Megértésüket köszönjük.       Kovács Tamás alpolgármester