Izzadtságszagú győzelem

Vácduka KSK – Aszód FC: 0-2; (0-0)

Szép, parkos környezetben, ideális labdarúgó időben került sor a vasárnapi fordulóra. Végre szép számú aszódi szurkoló kísérte el kedvenceit Vácdukára. A hazaiak számomra oly kedves, lila-fehér szerelésben álltak fel, míg az Aszód a szokásos piros-fehér-feketében.

Az első félidőben rúgtunk egy kapufát, kihagytunk számtalan helyzetet, miközben az aszódi kapuban Nagy Tamás is alaposan megdolgozott a félidei 0-0-ért. Hiába álltak a vácdukaiak a táblázat utolsó helyén, ez a pályán egyáltalán nem látszott.

Küzdelmes mérkőzés volt, tényleg… Pecze Péter harcol a labdáért

Szünet után sem változott a játék képe, egészen a 64.percig, amikor a hazaiak Krusinszki Csaba nevű játékosa egy ártatlan szituációban méterekről rácsúszott Kovács Kristóf támaszkodó lábára, és ezért második sárga lappal mehetett az öltözőbe. Innentől gyakorlatilag egykapura játszottunk és csak idő kérdése volt a vezető gól megszerzése. A 68.percben Lakatos Valérió talált be a hazaiak kapujába (0-1), majd a 70. percben Oláh Dezső 25 m-es bombája zárta le a meccset (0-2).

Összefoglalva: egy (időnként szó szerint) foggal-körömmel küzdő, lelkes hazai csapatot sikerült legyőznünk egy nagyon nehéz mérkőzésen. Visszavettük az első helyet, és jövő héten a második helyezett Erdőkertes együttesét fogadjuk majd. Igazi rangadó következik, legyünk minél többen a mérkőzésen!

Utánpótlás eredmények: Aszód FC U14 – Iklad KFC U14: 23 – 0, Iklad KFC U19 – Aszód FC U19: 2-3, Aszód FC U16 – Piliscsaba SE U16: 0 – 13.