Kiszenvedett győzelem…

Gödi SE – Aszód FC: 1-2; (1-1)

Gyönyörű erdei környezetben, egy irigylésre méltó, mindennel felszerelt sporttelepen, jó minőségű pályán került sor az aszódi vendégjátékra Gödön.

Kocsi Bence révén már a 6. percben vezettünk (1-0). Úgy tűnt, könnyed győzelemmel sikerül feledtetni a Csömör elleni fiaskót, de míg mi szokásos módon kihagytunk a kihagyhatatlant is, Göd az első helyzetéből egyenlíteni tudott a 14. percben (1-1). Az egyenlítő gól után kiegyenlített mezőnyjáték alakult ki, a kapuk nem kerültek igazán veszélybe.

A második félidőben is hasonló volt a játék képe, viszont mindkét oldalon egyre több gólveszélyes szituáció alakult ki. Ám a győztes gólra egészen a 82. percig kellett várnunk, amikor Zalaegerszegi Roland közelről vágta a gödi kapuba a labdát (1-2).

Összefoglalva: küzdelmes mérkőzésen hoztuk el a három pontot. A győzelemhez kellettek kapusunk Nagy Tamás bravúrjai, és csapatunk küzdeni tudása is. A fiúk végig hittek a győzelemben, és a sok kihagyott helyzet ellenére is egymást biztatva kiharcolták a győzelmet.

Utánpótlás eredmények:

U19: Aszód – Bag: 3-1; U16: Aszód – Iklad: 28 – 0; U14: Bag – Aszód: 2-1;