Már az első félidőben eldőlt…

Aszód FC – Pomáz-ICO SE: 2-3; (2-3)

Rekkenő nyári melegben kezdődött a mérkőzés. A nagy hőség rányomta bélyegét az iramra, de hát nézni is nehéz volt a játékot a melegben, nemhogy focizni.

Jól kezdtük a meccset, a nagy kedvvel játszó Kocsi Bence előtt kétszer is nagy helyzet adódott, de nem tudtunk élni a lehetőséggel. A Pomáz viszont már az első védelmi hibánkból gólt szerzett a 20. percben (0-1). Két perc múlva aszódi oldalon Zalaegerszegi Roland egyenlített büntetőből (1-1). Újabb két perc múlva kapusunk és védőnk nem értették meg egymást, a védelmi hibát a vendégek azonnal kihasználták (1-2), sőt a 30. percben egy a tizenhatosunknál eladott labdából is gólt szereztek (1-3). A 31. percben az aszódi Kocsi Bence végre a sokadik helyzetét gólra váltotta (2-3.)

Minden futballhoz szükséges kellék a képen.

A második félidőben cserékkel igyekezett még támadóbbá tenni csapatát Baranyai Pál aszódi edző. Pályára lépett új igazolásunk, a korábban már Aszódon futballozó Berndt András is, aki az átigazolási szezon utolsó pillanatában csatlakozott együttesünkhöz. Hiába mentünk előre, és tettünk meg mindent az egyenlítés érdekében, valahogy hiányzott csapatunkból az igazi erő. Az első félidő eredménye már nem változott.

Összefoglalva: a pokoli nyári melegben lejátszott mérkőzésen a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna. Meg kell tanulnunk, hogy ebben az osztályban a védelemben elkövetett hibákat azonnal góllal büntetik. Jövő hét szombaton szomszédvár rangadó vár ránk hazai pályán, a szintén újonc Kartal csapata látogat el Aszódra.