Már csak egy kis lépés hiányzik

Szobi SC – Aszód FC: 1-5; (0-1)

Kellemetlen esős időben oda-vissza több mint 120 km kellett utaznunk legtávolabbi ellenfelünk szobi sporttelepére. A valaha szebb napokat látott pálya ma már csak távoli emléke lehet a réginek. Nem csak az időjárás volt lehangoló, hanem sajnos a környezet is.

Az első félidőben jól tartotta magát a hazai egylet, számos helyzetet hagytunk ki, volt, hogy a szobi kapu gólvonalán gurult végig a labda, míg végül kifelé pattant. Többet birtokoltuk a labdát, a hazaiak Stefkó Kornél nevű – mellesleg nagyon ügyes és gyors – csatárukban bíztak. A 34. percben Hegedűs Norbert váltotta gólra mezőnyfölényünket (0-1), és ez az eredmény a szünetig nem is változott.

Méretes súlypont emelkedés: Kovács Kristóf, hátul Kocsi Bence figyel

A második félidő elején egymás után három szöglethez jutott Szob, a harmadik próbálkozásra Stefkó Kornélról lemaradtak védőink, aki fejjel egyenlíteni tudott (1-1). Vérszemet kapott a hazai együttes, két Nagy Tamás bravúr akadályozta meg vezetésüket.Want to watch lovely ladies? visit www.yesgirls.net Aztán beindult a Hegedűs Norbi féle gólgyár, sorra kapta a jó labdákat és szerezte a gólokat (1-4). A végén Fülep Norbert tette fel az i-re a pontot, amikor a 88.percben becsúszva állította be a végeredményt (1-5).

Összefoglalva: nehezen hoztuk a kötelező győzelmet, de amint lőtávolon kívül kerültünk, sorra szereztük a gólokat. Minden tisztelet a szobi kapusnak, aki sérülten játszotta végig a meccset, cserekapus hiányában mégsem hagyta cserben társait. Öt forduló van még hátra, még egy pontot kell szereznünk a bajnoki címhez.