Megvertük a bajnokesélyest!

Aszód FC – Mogyoród FC: 3-2; (1-0)

Oláh Robi barátom beleszagolt az őszi levegőbe: „meglepetést érzek!” „Úgy legyen!”, jött a válasz. A bajnokesélyesnek kikiáltott Mogyoród csapata látogatott el ma Aszódra. Nagyon készültünk a mérkőzésre, igyekeztünk a legjobb állapotba hozni a pálya talaját.

Nagy iramban kezdődött a mérkőzés. Nagy Rolandot néhány munkatársa elkísérte a meccsre, igazi futballhangulatot varázsoltak a lelátóra. Rolit alaposan feldobta a biztatás, a 17. percben Berndt András beadását kapásból lőtte a hálóba (1-0). Ezután Zalaegerszegi Roland percei következtek, helyzetei azonban (még) kimaradtak. Örömmel állapítottuk meg, az első félidő a miénk volt.

Így örültünk Nagy Roli első góljának!

A második is jól kezdődött, az 55.percben Zalaegerszegi beadásából Berndt András is meglőtte idei első aszódi gólját (2-0). Négyes (!) cserét hajtottak végre a vendégek, fél csapatuk lejött a pályáról, nyilván elégedetlen volt csapata teljesítményével a vendégek edzője, Sidló Szabolcs. Változott is a játék képe, nagyobb sebességre kapcsoltak, beszorítottak a kapunk elé. Mi is kapkodtunk, így a 68. percben Kovács Kristóf öngóljával 2-1, majd a 77. percben egy védelmi hiba után 2-2 lett a mérkőzés állása. Az egyenlítő gól ellenére nem roppantunk meg, küzdött-hajtott csapatunk a győzelemért. A 89.percben egy mintaszerű aszódi kontra után ezúttal Berndt Andris Zalaegerszegi Rolandnak adott egy pontos labdát, amit Roli kíméletlenül értékesített. Mindent egy lapra feltéve jött az ellenfél, védelmünkről azonban minden próbálkozás visszapattant. A második félidő is a miénk volt.

Összefoglalva: a szezon legjobb meccsén, egy nagyon jó ellenfelet tudtunk teljesen megérdemelten kétvállra fektetni. Mogyoród másfél éves veretlenségi sorozatát szakítottuk meg. Jól, pontosan és hatékonyan játszottunk. Mindhárom gólunk szépségdíjas gól volt.

Fontos tapasztalata a mai meccsnek, hogy Oláh Robinak nagyon jó orra van! Érdemes rá hallgatni…

Ha az utóbbi évek legjobb és legszerethetőbb aszódi csapatára kíváncsiak, akkor jöjjenek el a mérkőzéseinkre! Még az őszi szezon fele hátravan!