Nyertünk a rangadón…

Aszód FC – Iklad KFC: 2-0 (2-0);

Tavaly ősszel hosszú idő után tudtunk győzni Ikladon, ahol korábban számos nagy zakóba szaladt bele csapatunk. A kezdő sípszóra a közlekedési nehézségek ellenére mintegy 150 néző gyűlt össze az aszódi sportpálya nézőterén.

Nem kellett sokáig várni a hazai gólra, a 8. percben Oláh Dezső 18 m-ről ritkán látható bombagólt ragasztott az ikladi kapuba (1-0). Izgalmas, jó iramú játék folyt a pályán. Az Iklad nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, s ha az aszódi kapus Nagy Tamás nem fogja meg a jogos ikladi büntetőt, akkor hamar egyenlítettek volna. Pár perccel később a kapufa mentett kapusunk helyett, amikor közelről egy fejessel próbálkoztak internet test hastighet. Az aszódi kapu előtt kimaradtak a helyzetek, míg a másik oldalon a 43. percben Hegedűs Norbert a legjobbkor növelte kettőre a hazai vezetést (2-0).

Virágvasárnap kivirágzott az aszódi pálya. Virágot szed védőnk Domján Péter 🙂

A második félidőben az Aszód irányította a játékot, több helyzetet kihagytunk, az eredmény azonban nem változott.

Összefoglalva: küzdelmes, de sportszerű mérkőzést játszottunk a „szomszédokkal”, jó barátsággal váltunk el egymástól. Csapatunk 23 forduló óta veretlen, és két nyert mérkőzés kell még a hétből a bajnoki címhez. Töretlenül megyünk előre…