Parádés játék, magabiztos győzelem…

Aszód FC – Szobi SC: 5-0; (2-0);

A hosszú hétvége második napjára elromlott az időjárás. Borongós időben, időnként csepergő esőben csak a legkitartóbb szurkolók jöttek el a mai mérkőzésre.

A 3. percben már Szénási Ákos nyakába ugrottak társai, amikor közelről megszerezte a vezetést (1-0). Az akció közben Pecze Péter bokája szerencsétlen módon aláfordult, s bár csatárunk megpróbálta folytatni a játékot, a 13. percben mégiscsak kénytelen volt lesántikálni a pályáról, helyére Szamosi Péter lépett. Már saját térfelén letámadtuk fiatal ellenfelünket, jóformán a labdát sem tudták a félvonalon áthozni. A 36. percben Hegedűs Norbert lövése talált utat a vendégek hálójába (2-0).

balra Hegedűs Norbert, jobbra Szénási Ákos, középen a labda…

A második félidőben a gólok sorát Kertész Kristóf folytatta (3-0), majd a csereként beálló Zdenkó József a 71. percben bombagóljával már 4-0-ra vezettünk. Közben is számos helyzetet dolgozott ki csapatunk, amely a biztos vezetés ellenére is végig hajtotta a mérkőzést. A végeredményt Hegedűs Norbert lövése állította be a 87. percben (5-0).

Összefoglalva: egy nagyon szimpatikus és nagyon fiatal csapatot győztünk le. Hagytak minket a saját játékunkat játszani, és a végére igazi közönségszórakoztató mérkőzés kerekedett. A táblázaton mögöttünk lévő csapatok keresztbeverései után már 5 ponttal vezetjük a bajnokságot.

Utánpótlás csapatainknak nem tett jót a hétvégi hidegfront. Utánpótlás eredmények:

Aszód FC U19 – Bagi TC U19: 0-2; Aszód FC U16 – Dány KSK U16: 1-5