Parádés játékkal nyertünk Püspökhatvanban

Püspökhatvani SE – Aszód FC: 2-4; (1-1)

A közeli Püspökhatvanban szeretik a focit. Kulturált környezet, szépen rendben tartott sporttelep, lelkes hazai szurkolók. Ide mindig öröm jönni, újkeletű bajnokként meg főleg… 🙂

Gyorsan vezetést szerzett a hazai csapat, Vizler Viktor (püspökhatvani gólgyáros) beadása Kovács Kristóf lábán úgy pattant meg a labda, hogy kapusunk Nagy Tamás feje felett az aszódi kapuba hullott (1-0). Többet birtokoltuk a labdát, az Aszód irányította a játékot, mégis a 45. percig kellett várni Hegedűs Norbi egyenlítő góljára (1-1).

De hol van a labda? Piros-feketében jobbról Kertész Kristóf, Pecze Péter, Domján Norbert.

Szünetben cseréltünk, Szűcs Roland helyére Oláh Dezső állt be. Ellenfelünk lelkes, de egyszerű taktikát játszott, ha megszerezték a labdát, előrevágták Vizler Viktor irányába. Ha az Aszódnál volt a labda, akkor szabálytalanságokkal próbálták tördelni az Aszód rövid passzos játékát. Az 56. percben a nagyszerű napot kifogó Fülep Norbert bombáját kellett a helyi hálóőrnek kiszednie a kapuból (2-1), de csak három percig örülhettünk a vezetésnek, amikor egy szép akció végén egyenlítettek (2-2). A hazai együttes a saját maguk által diktált iramba elfáradt, egyre több hibával játszottak, egyre lassabban értek vissza védekezni. A 85.percben Hegedűs Norbi meglőtte második gólját (2-3), majd a csereként beállt Zdenkó Józsi ragasztott életerős bombát a hazai kapuba, lezárva a meccset (2-4).

Összefoglalva: izgalmas, jó meccset játszottunk, a hazaiak is győzelemre törtek. Lelkes játékuk azonban nem volt elég a végig jól és nagy kedvvel játszó aszódiak ellen.