Szép az élet!!!

Aszód FC (U16) – Budajenő KSE (U16): 1-0; (0-0)

Csomád KSK – Aszód FC: 0-1; (0-0) és a ráadás 🙂 Magyarország – Horvátország: 2-1; (1-1)

A negyedik helyezett Csomád otthonába látogattunk. Ősszel hazai pályán csak döntetlenre futotta ellenük, tudtuk, jó csapattal fogunk ma meccselni. Jól kezdtük a mérkőzést, többet birtokoltuk a labdát, számos helyzetet alakítottunk ki. Zdenkó József kapufája, Kakucs Norbi helyzete, Hegedűs Norbi lövései jelezték, nyerni jöttünk.

Bemelegítés, mindenki a levegőben…

A második félidőben is maradt a labdabirtoklás, ellenfelünk azonban kontrából többször tudott veszélyes helyzetet kialakítani. Ekkor szerencsénk volt, hogy nem kellett hátrányból fociznunk. Aztán betegsége ellenére a második félidőre pályára lépő Fülep Norbert a 80. percben gyönyörűen emelte át a labdát a csomádi kapus felett és megszerezte a vezetést (0-1). Hiába jött előre a hazai csapat, okosan tartottuk a labdát és 2 perc hosszabbítás után három ponttal gazdagabban mehettünk az öltözőbe.

Összefoglalva: fontos győzelmet arattunk ma egy jó erőkből álló csapat ellen. Oláh Róbert elnökségi tag még a mérkőzés elején azt mondta, figyeljük meg, ez egy hatpontos meccs lesz. Igaza lett, mivel a második helyezett Kartal vereséget szenvedett Szigetmonostoron, így a mai győzelemmel 13 pontra nőtt a táblázaton előnyünk.

U16-os csapatunk jó játékkal és Kelemen Norbert góljával itthon tartotta a három pontot Budajenő korosztályos csapatával szemben. Aztán este felkerült az i-re a pont is! A magyar válogatott hihetetlen játékkal, csodálatos győzelmet aratott a világsztárokkal teletűzdelt horvát válogatott ellen. Hajrá Aszód, hajrá magyarok! Szép vasárnapunk volt! 🙂

Magyar-horvát mérkőzés előtti élőkép: a magyar korona.