Szoros meccsen szenvedtünk vereséget

 Bagi TC’96 – Aszód FC: 3-2; (2-1)

Hol van már a sok száz néző egy Aszód – Bag vagy Bag – Aszód mérkőzésen? Sajnos meglehetősen gyér érdeklődés mellett, alig 100 néző előtt került sor a Galga-menti derbire, a két szomszéd település hagyományos rangadójára. Nyárias fullasztó melegben, tűző napsütésben indult útjára a labda.

Jól és összeszedetten kezdtünk, fiatalos lendülettel álltunk bele a meccsbe a rutinos bagi együttessel szemben. A 9. percben Hegedűs Norbi jól helyezett szabadrúgásával szereztünk vezetést (0-1).

Az első aszódi gól előtt, Hegedűs Norbi szabadrúgása.

Kiegyenlített játék folyt a pályán, váltakozva kerültek veszélybe a kapuk. A 16. percben a bagi Nagy Péter fejesével egyenlített a hazai csapat (1-1). Hegedűs Norbi jól fordult le a bagi védőkről, lövése a felső lécen csattant. A másik oldalon Zalaegerszegi Roland szintén a kapufát találta el, majd a félidő vége előtt ugyanő a vezetést is megszerezte (2-1).
Szünetben elég hangos volt az aszódi öltöző, többek teljesítményével volt elégedetlen az aszódi edző, Baranyai Pál.

A 65. percben egy gyors aszódi kontra támadás végén a végig jól játszó Kifor Bence kotorta a bagi hálóba a labdát (2-2). A vezetést is megszerezhettük volna, de Kovács Kristóf közeli fejesét ki tudta tenyerelni a bagi hálóőr. A nagy melegben birkóztak egymással a csapatok, látványos játék helyett inkább a küzdelem dominált. Már-már elkönyveltük a döntetlent, ám a 87. percben Kolompár Bálint szinte az alapvonalról talált a hálónkba (3-2), beállítva a végeredményt.

Összefoglalva: fiatal csapatunk becsülettel helytállt Bagon. Sajnos ma középpályásaink sem álltak a helyzet magaslatán, és kapus poszton sem alkottunk maradandót. Ez ma ennyire volt elég. Következik április 25.-én szerdán 17 30-kor idegenben Valkó együttese, ahol az elmaradt tavaszi 2. fordulót pótoljuk majd. Lesz lehetőség javítani.