Továbbra is veretlenül…

Aszód FC – Kismaros SE: 2-1; (1-0)
Kellemes napsütéses tavaszi időben, mintegy 50 néző előtt indult útjára a labda.

Az első félidőben kevés helyzet alakult ki, többnyire a mezőnyben birkóztak a csapatok, sok technikai hiba jellemezte a mérkőzést. A 30. percben Domján Pétert vágták fel a büntetőterület sarkánál, a jogosan megítélt szabadrúgást Hegedűs Norbert bombázta a kismarosi kapuba, így egygólos hazai vezetéssel vonulhattak az öltözőbe a csapatok (1-0).

A második félidőben nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt a Kismaros, az 50. percben büntetőből sikerült egalizálniuk (1-1). A mérkőzés hátralévő részében a hazai csapat birtokolta többet a labdát, de igazi gólhelyzetet nem tudott kialakítani, míg a vendég együttes kontrákkal veszélyeztetett. A 78. percben Hegedűs Norbert cselezte ki a kismarosi védelmet, lövése szerencsésen utat talált a kapuba (2-1). A vezetést már nem engedte ki a kezéből az Aszód, amely így itthon tartotta a három pontot.

Összegezve: visszavágtunk az őszi döntetlenért. Egy masszív, jó erőkből álló kismarosi együttest sikerült megverni Hegedűs Norbert két villanásával. A jó játékkal ma adósak maradtunk, jövő héten Csomádon ezen is lehet javítani.