Vereség Pécelen… Pécel SSE – Aszód FC: 3-1; (2-1)

A lila-fehér csapatszín miatt számomra szimpatikus ellenfél otthonában jártunk, de talán ez az egyetlen pozitívum, amit a mérkőzésről el tudok mondani.

Ideális labdarúgó időben, 60 néző volt kíváncsi az Aszód vendégjátékára. Az aszódi pálya sem egy biliárdasztal, de amivel Pécelen találkoztunk, azt azért ritkán látni. Valami furcsa okból kifolyólag a füvet sóderrel hintették meg, minden labda pattanásnál látni lehetett a felvert sódert. A labda viszont ennek megfelelően össze-vissza pattogott, rendszeresen megtréfálta mindkét felet.

A mérkőzés elejét átaludta csapatunk, a 8. percben már két gólos hátrányban voltunk és futottunk az eredmény után. A 37. percben Sármány Viktor lövését még hárította a péceli kapus, Szabó Gábor ismétlése már gólt ért (2-1). A gól után Szabó Gabi sárga lapot kapott, s amiért Ubrankovics Zoltán edző érdeklődött a sárga lap okáról, a játékvezető elküldte a kispadról.

A második félidőben próbáltunk egyenlíteni, de pontatlanok voltunk és alig jutottunk el a péceli kapuig. A 74.percben egy téves játékvezetői ítélet után született szabadrúgásból újabb gólt kaptunk (3-1). A 80. percben Kovács Kristóf visszafejelt labdáját Sármány a kapufára lőtte. A 94. percben lefújták a meccset.

Összefoglalva: a pálya talajánál csak a játékvezető ténykedése volt rosszabb. Hat sárga lapot osztott ki úgy, hogy egyébként a mérkőzés teljesen sportszerű volt. Egyik téves ítéletet követte a másik, mindkét fél kárára. A hazai szurkolók jól szórakoztak ezen, mi kevésbé.